Vigtig information FØR din behandling

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler du skal følge, for at sikre at din hud responderer bedst muligt, så du får det absolut bedste resultat. 


24 timer før din behandling bør du undgå flg.:
 • Indtagelse af blodfortyndende medicin
 • Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.)
 • Indtagelse af stærk antibiotika
 • Smertestillende (med undtagelse af Panodil og pamol)
 • Alkohol
 • Koffein
 • Stærke krydderier

* Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af Herpes, frarådes det helt at få permanent makeup på læber. 

Generel information om permanent makeup 

Vigtig info om Permanent Makeup

Nedenfor finder du vigtig info omkring permanent makeup, samt svar på de oftest stillede spørgsmål. Det er vigtigt, at du læser det grundigt igennem, inden du beslutter dig for at blive behandlet her hos os. Forventningsafstemning samt tillid, er en afgørende faktor, for at sikre, at du får et tilfredsstillende resultat. 

Hvad er permanent Makeup

Permanent Makeup er en procedure, hvor man ved hjælp at en maskine, samt specialfremstillet nåle deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske deponering, vil pigmentet gradvist forsvinde og det er derfor afgørende, at man vedligeholder brynene med en årlig farve opfyldning ”Color Boost”, for at bevare et optimalt og smukt resultat.

At få lavet permanent makeup er en proces og det er af afgørende betydning, at du som kunde er indforstået med dette. Efter første behandling, skal du forvente min. 2 efterbehandlinger, før du må anse behandlingen som afsluttet.

I særlige og sjældne tilfælde kan det ske at der skal mere end 3 behandlinger til og yderst sjældent kan det også forekomme, at huden slet ikke vil optage farven. Dvs. at kroppen frastøder pigmentet, ligesom det også kan forekomme ved andre kosmetiske indgreb, hvor der placeres et fremmedlegeme i kroppen.
Dette kan umuligt forudses af behandleren eller kunden selv og i disse tilfælde ydes der ingen refundering af penge for behandlingerne, som er foretaget. Dette må betragtes som en sjælden risiko.

Hvem kan få permanent makeup

Alle kan have glæde af permanent makeup og der kan være mange årsager til at man ønsker denne behandling. Du kan opnå en smuk indramning af ansigtet og samtidig en naturlig forskønnelse. Derudover er det muligt at lave små korrigeringer, som vil skabe en evt. bedre symmetri.  

Kan du nikke genkende til nedenstående symptomer, kan du have ekstra stor glæde ved Permanentmakeup.

 • Begrænset hårvækst ved bryn og/eller vipper
 • Asymmetri ved bryn eller læbe
 • Tab af læbefarve
 • Allergi overfor makeup
 • Usikre hænder
 • Brugen af briller og/eller kontaktlinser

Som udgangspunkt skal du være sund og rask, når du modtager din behandling og der vil derfor også være personer, som ikke er egnede kandidater til permanentmakeup. Du kan læse om disse kontraindikationer nedenfor og her kan behandlingen ikke gennemføres.

 • Ehlers-Danlos syndrom (Bindevævssygdom)
 • Alle former for kræftsygdomme (skal godkendes af din læge)
 • Lchtiosis (Hudsygdom)
 • Tendens til Keloid ar dannelse
 • Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)
 • Lupus (Reumatisk sygdom)

Der kan også være forbigående kontraindikationer, som er listet op nedenfor. Dette betyder blot at du skal vente med behandlingen. Det er meget vigtigt, at du oplyser os om din aktuelle helbredssituation, så vi kan give dig den bedst mulige vejledning.

 • Gravid/ammende
 • Brug af Roaccutane
 • Brug af Kortokosteroider
 • Betændelsestilstande i kroppen
 • Feber
 • Hormonforstyrrende præparater
 • Anvendendelse af bryn serum (Stop brugen min. 4 uger før behandlingen)
 • Medicinsk behandling

Derudover har jeg en meget klar behandlingspolitik, som jeg ikke afviger fra. Dette har jeg for at sikre mig selv, samt undgå eventuelle misforståelser eller dårlige oplevelser for dig og mig. Jeg behandler ikke, hvis du som kunde er meget usikker ift. Behandlingen og ikke har tillid til min faglighed. Det er selvfølgelig helt ok at være nervøs og ængstelig og det er i øvrigt helt normalt. Jeg afviser også at behandle kunder, som har urealistiske forventninger til resultatet, samt har ønsker om at få placeret bryn udenfor de korrekte og æstetiske principper. Ligeledes behandler jeg heller ikke kunder med meget markant og ukorrekt udført permanent makeup.  

Risici og forholdsregler ved Permanent Makeup
Der er, uden tvivl, stor forskel på, at udføre et stykke håndværk på et “dødt hvidt lærred” eller for den sags skyld, på en lukket hud, som man gør med almindelig makeup.

Når man deponerer sit håndværk under huden og kommer i kontakt med de levende celler, så er der ganske enkelt mange flere faktorer der har indflydelse på forløbet og behandlingen. Derfor er det også rigtig vigtigt, at du som kunde, har forståelse for de risici og faktorer som gør sig gældende ved Permanent Makeup. Der er heldigvis rigtig meget, som vi har kontrol over, som professionelle behandlere. Det som vi har 100% mulighed for at kontrollere, er vores analyse, vores opmåling, vores optegning, vores teknik med nålene, vores dybde og vores farvevalg. Alt dette foretages, ud fra vores viden og ekspertise.
Vi analyserer naturligvis hudtypen og eventuelle hudtilstande, du udfylder et helbredsskema, som vi gennemgår og ud fra disse oplysninger og analyser, kan vi have nogle forventninger til, hvorledes huden vil reagere på behandlingen samt vide om der er risici for komplikationer. Dette vil du naturligvis altid blive informeret om, inden behandlingen, således at du har mulighed for at fravælge behandling.

Vi sørger for at vælge en farve, som passer til den enkelte, så du ikke får misfarvede bryn efter behandlingen. Dog er det vigtig at understrege at pigmenter til Permanent makeup falmer over tid pga. den overfladiske deponering.

Dette betyder, at eksempelvis brynfarver, med tiden, såfremt de ikke friskes op/vedligeholdes, bliver lysere og mere matte og i nogle tilfælde endda kan blive enten en smule varme eller kolde i farven, afhængigt af pigmentet der er brugt. Dette er, altså således, fuldstændig normalt og forventeligt og kan hurtigt og simpelt korrigeres ved en opfriskning af farven. Hvis man ikke ønsker at have Permanent Makeup længere, så stopper man selvfølgelig denne vedligeholdelse, men må så affinde sig med at ens bryn falmer derfor, i en periode, eventuelt i nogle år, har denne farve. Man kan, i så fald, vælge at tegne dem op med makeup, så det ikke ses. Dette er altså et ufravigeligt faktum og hvis man ikke er indforstået med dette på forhånd, så fraråder vi at få lavet Permanent Makeup.
Som udgangspunkt skal du opfriske dine bryn ca. hver 6-12 måned afhængig af teknik og hudtype. En opfriskning koster som regel ikke det samme som en ny behandling, da designet allerede er lavet.
Heldigvis er det sjældent, at der sker komplikationer, men i nogle enkelte tilfælde, oplever man at huden afstøder mere farve end forventet, dvs. at man i nogle tilfælde skal foretage flere behandlinger end normalt, før end resultatet opnås. I dette tilfælde betaler man for de nødvendige ekstra behandlinger.
I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødelse af farve, dvs. at huden ikke vil lagre farven og viderebehandling er derfor ikke mulig. Der ydes ingen tilbagebetaling for de behandlinger der er foretaget og dette må anses som værende, en sjælden risici. 

Betingelser

Betingelser 

Du har selv ansvaret for at overholde de anviste retningslinjer og anbefalinger, som bliver givet mundtligt og skriftligt i forbindelse med behandlingen.

Det er ikke muligt at medbring familie, venner eller børn til behandlingen. Behandlingen kræver stor koncentration og beder dig derfor altid møde alene op til din behandlings tid.

Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger. Et afbrudt behandlingsforløb er under eget ansvar.

 

Afbudspolitik

Hvis du skulle blive forhindret, så meld afbud i god tid. ALLER SENEST 48 timer før din forstående behandling.

Udebliver du fra din behandling, vil du blive faktureret 100% af behandlingsprisen.

Ved for sent afbud – dvs., under 48 timer før behandlingen, opkæves du 50% af behandlingsprisen.

Forud for behandlingen er du blevet informeret om nedenstående kontraindikationer, hvorved man ikke kan udføre behandlingen. Møder du op på behandlingsdagen med flg. Nedenstående kontraindikationer, vil du blive opkrævet 100% af behandlingsbeløbet – behandlingen vil ikke blive gennemført.

-       Graviditet

-       Amning

-       Gammelt PMU (Fra anden klinik, som ikke er aftalt på forhånd)

-       I medicinskbehandling for Acne eller andre betændelses tilstande

-       Medicinsk behandling

-       Solbrændt hud

-       Du er ikke fyldt 18 år.